打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [投訴]請將你的投訴心聲回覆在這個帖吧!

關閉 [複製鏈接]
仲有~~~~~
你地之前話弓暗廢淨係用刀手同槍對比,同埋用以前既攻擊力做對比,禁唔全面點得嫁~~~
如果你覺得刀槍過於大力既,你係米要求減佢地攻都得呢?
唔好不斷係度重覆弓手暗器點樣點樣慘~~~
好悶ar~~~~
仲有係你地之前係封測時享受慣左,而家改左米好唔舒服lor
係要時間適應嫁la~~~~~~

[ Last edited by satanalhk on 2006-4-27 at 06:21 AM ]
回復 支持 反對

而且上個幾層樓主都話:
「係封測個陣個個都弓手暗器,而家改左無人玩弓暗la,雲起禁做點叫公平ar?」
你地都知道太多人玩弓手暗器,破壞左職業平衡la~~~~
禁雲起改又有咩問題?
所以唔該你地話佢攻改得太低,唔可以話佢無視玩家權益,
因為佢係保護緊拳劍權益,
你應該話:「雲起,你矯枉過正ar,令到部份玩弓暗玩家有d吃力,對此情況,請盡快跟進」
回復 支持 反對

而且你地不斷話弓手暗器著普通裝時好弱,
人地話:「弓手暗器著左+1,+2裝好勁喎」
你地又話人地有+攻+防裝要另當別論,
人地話:「弓暗真武話唔定好勁」
你地又淨係話:「總之而家低lv破天就好廢la~~」
喂~~各位大佬~~~就係因為技有得up lv,又有得著+野裝,先可以弱技變強技
你而家就話要將弓暗一開始既弱技變強,唔駛+野裝同up lv都可以好強~~~
禁既樣,駛咩要+野同up lv系統ar? 隻game俾埋你任改la~~~~
回復 支持 反對

再者ar~~~
打過機既都知---- 一開始難玩,之後就會勁
好似玩劍一開始都好難玩,
但之後有真武d技先超勁(可以去中國官網c下劍既真武~~好勁嫁><)
而家弓暗係弱d,但係無人有真武勁裝就係度猛話弓暗廢,唔係好岩lor~~
如果你地有人想去雲起度投訴弓暗難升既話,
幫幫手,順手叫埋佢地改改拳同劍,
因為呢2個職都都好難升ar= =v

[ Last edited by satanalhk on 2006-4-27 at 06:23 AM ]
回復 支持 反對

雲起整黎整去都係咁
黑畫面問題都冇解決
真係墨香搵個第間公司代理啦
雲起真係唔通當代理多online就勁咩
回復 支持 反對

無lala搞到要關防毒先玩得
有無搞錯呀
家下呢個時代勁多毒
仲要人關左先可以玩
拿拿林搞返好佢啦
之前都無事玩到嫁嘛
回復 支持 反對

如果仍然有硬膠仔用破天黎同人pk..然後輸左係度話弓廢..咁都冇咩野好講..
回復 支持 反對

最好就叫雲起改到弓同暗器改爆佢,等D人可以唔洗係到嘈!
回復 支持 反對

我有一意見....就係宜家既倉位實在太小.....了
我買哂d倉都爆左...疉野個度都係==得5個..??好唔掂..
..無論開多d倉 or 加番疊野去99..希望可以都改一改
...唔係我都唔知d野可以放係邊==
回復 支持 反對

我有少少意見
回復 支持 反對