打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] AION係唔係同AIKA一樣

好明顯你唔熟悉大姐大天堂2....佢點解唔得 ? 人地不嬲就係玩攻城 , 而且仲要係咁靚
最好笑係aika官網話自己個引擎做既game好靚...好華禮...睇完真係唔笑唔得
自創壓縮技術....你唔好引我笑啦好冇
個個遊戲有自己既 ...
我係日月 發表於 29-6-2009 17:23

睇黎你活係自己個世界到
你見唔到我講緊係 低配備都可以玩到千人國戰?!
"天堂2 佢點解唔得?" 真係唔笑唔得 天堂2真係得?
你地講黎講去都係果幾樣
隻game同其他game無咩分別 其實aion咪又係咁
佢個飛行系統 有d game都有架 國戰大把game有
點解唔講下aion?! 咪又係畫面靚囉
見到aika畫面唔夠好 又同其他game差唔多 就針對住黎踩
"靚字冇用...? 金庸系統夠好啦...唔見D人宜家去玩 ?
畫面本身就係個好重要既因素....點解唔重要 ?"
天龍8部 巨商畫面夠唔靚啦 咪又係咁多人玩 仲要成日排頭1.2 畫面真係咁重要?!
"佢講既特色...女兒系統(寵物) , 攻城...宜家有邊個遊戲冇 ?"
咁aion果d野 有邊隻game又係無?! 除左飛行系統少d game有
隻隻game跟本就差唔多 好明顯係針對緊aika
回39#
"aion畫面好你地成倍 你識話人唔認識aika 咁你又認識aion?"
都話左你地係單睇畫面靚架啦 來來去去都係果句 畫面靚你成倍
我係唔認識aion 所以我無評論過/踩過aion 但係你地呢?!
只係用好短時間玩過 就踩到人地1文不值 而且因為畫面唔夠aion好而針對
覺得隻game唔係自己玩緊果隻同級就要踩低佢 原來e家d人玩game要玩到咁
"你地個aika只係得呢d? 我見你講極都係得千人國戰同女兒系統"
講真aika我無咩玩過 系統我唔多清楚 (任務地獄o既關係)
但係你地o既aion又點?! 咪又係同其他game差唔多
話人之前 諗下自己先啦
回復 支持 反對

睇黎你活係自己個世界到
你地講黎講去都係果幾樣
佢個飛行系統 有d gam ...
月祭_+ 發表於 29-6-2009 23:12

講真...天堂2好高配備咩 - - ? 我搵張幾百既AGP display已經夠玩啦...
可以一路飛一路打既game....你講下有幾多隻

天龍8部同巨商宜家好多咩 ? 笑死 xD
見識下WOW....咩叫多

講真...幾重要 , 如果唔洗畫面既話 , 點解AIKA 都唔會話自己好靚好華麗 ....?

講得岩丫 ! 我的確針對 AIKA , 講到自己個GAME點 ,點知入到去就笑死人
似乎你唔多熟悉aion...就係佢有好多人地冇既野
深淵系統你有咩 ? 一路出技一路打有邊隻 ? 時空裂縫你有咩 ?
變身你得變咩 ?
要塞攻城aion一樣有
就連最重要既職業平衡, 人設已經同你冇得比

一開始都唔想踩...但見到你咁好玩 .... 咁想幫AIKA...咁玩下囉
你講到AIAKA咁正...唔踩唔得囉...
社會好現實架...唔掂就要踩 , 唔掂就byebye , 係咁簡單
你連aika自己都冇咩玩過...都仲係度幫手講 ? AION同AIKA我自己試左好耐
你咁都夠瞻講出來 ?

回復 支持 反對

睇黎你活係自己個世界到
你地講黎講去都係果幾樣
佢個飛行系統 有d gam ...
月祭_+ 發表於 29-6-2009 23:12

aion既連技你地aika都冇啦
我地唔只係要塞戰
仲可以去對方殺對族既玩家
咁你地又有?
同埋我地唔係兩方對戰
我地aion係三方對戰架
你又有?
回復 支持 反對

講真...天堂2好高配備咩 - - ? 我搵張幾百既AGP display已經夠玩啦...
可以一路飛一路打既game....你講下有幾多隻

天龍8部同巨商宜家好多咩 ? 笑死 xD
見識下WOW....咩叫多

講真...幾重要 , 如果唔洗畫面既話 ,  ...
我係日月 發表於 30-6-2009 09:50

講咁多野o既目的終於出現喇 (終於露出狐狸尾巴
就係低級個自己就踩
你幾多歲?! 人地幫佢你就要踩多2腳?!
小朋友到你咁 唉 怪唔得知呢個世界咁多罪犯啦
1開始就玩針對 仲要扮晒野拎黎比 算吧啦你
針對根本就無可能冷靜咁分析 同你講多都晒氣
你慢慢玩針對啦 小朋友
回復 支持 反對

aion既連技你地aika都冇啦
我地唔只係要塞戰
仲可以去對方殺對族既玩家
咁你地又有?
同埋我地唔係兩方對戰
我地aion係三方對戰架
你又有?
tazho123 發表於 30-6-2009 10:45

你又有"1般玩家"成日game比game
你咁比以前d game夠無e家咁好玩啦 你又玩
2隻game設計根本就唔同 成日拎黎比
aika只要唔同國家1樣可以殺對方架
講左咁耐 你地都只係針對 game比game
咁樣永遠唔會有結果
回復 支持 反對

講咁多野o既目的終於出現喇 (終於露出狐狸尾巴
就係低級個自己就踩
你幾多歲?! 人地幫佢你就要踩多2腳?!
小朋友到你咁 唉 怪唔得知呢個世界咁多罪犯啦
1開始就玩針對 仲要扮晒野拎黎比 算吧啦你
針對根本就無可能 ...
月祭_+ 發表於 30-6-2009 03:03

對唔住...我又頭到尾不嬲都踩緊aika , 冇否認過....
我17歲 , 你好大 ?

講真 , 你睇清楚我所以講既野
全部有實例  , ddd叫扮哂野拎黎比 ?
你自己連個GAME玩都未玩熟 , 係到9up ?
我講全部事實
你呢 ?
回復 支持 反對

你又有"1般玩家"成日game比game
你咁比以前d game夠無e家咁好玩啦 你又玩
2隻game設計根本就唔同 成日拎黎比
aika只要唔同國家1樣可以殺對方架
講左咁耐 你地都只係針對 game比game
咁樣永遠唔會有結果 ...
月祭_+ 發表於 30-6-2009 03:07

點解冇結果
就係一隻垃圾GAME話自己大作
一隻冇咩點宣傳一樣咁多人話係大作
回復 支持 反對

大家唔好火 冷靜d
回復 支持 反對

aika好過aion既就得女兒系統<==一項
其他都係差過aion
係甘多

題外話
個人覺得鐘意玩aika既人多數係鐘意免費game 因為係"免費"  一聽到收費就諗都唔諗 因為佢根本未試過比錢去玩收費game 好似wow之類  完成唔知道當中既樂趣[[onion_57]]
不過都好既 aion收費少左細個d既人去玩
回復 支持 反對

我想話千1同1個ser 同 千人同1地圖係2回事黎喎
千人係個ser都會lag o既咁收得山唔洗做代理啦
e家係千人係同1地圖 aika可以同時容納2000人同1地圖
仲要計埋玩家同時出技呢
你玩果時多人都唔覺幾lag就係因為佢個自 ...
月祭_+ 發表於 29-6-2009 04:31 PM

2000人一張地圖..好多咩?
         我玩AION國服見過係深淵白名/紅名人海...連個天都係...你有冇??
回復 支持 反對