打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] [12/9更新加倍]抽鋸.+龍炮及其他金勳 心得交流及打氣安慰區

關閉 [複製鏈接]
我之前淨是會買商城果的實用永久槍,好少浪費咁多錢去抽解碼器,但無耐入面有我最想要既電鋸!咁樣諗住一試手氣啦,點知一百抽乜金獎都無中,銀獎中得一兩個,激死我,但賓果果度差幾個字就中弓,依家我15.16唔知仲買唔買好,求高人指點,我好迷茫!

評分

參與人數 1樂點 +60 收起 理由
倉井影 + 60

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 111# wkk2007

都係果句.有錢就抽.無錢就更加要搵錢抽
回復 支持 反對

回復  wkk2007

w98f496d 發表於 6-10-2013 18:57

無錢點抽=_=!!依家我手揸三個帳號都唔知點算,唉
回復 支持 反對

但賓果果度差幾個字就中弓,依家我15.16唔知仲買唔買好,求高人指點,我好迷茫!
wkk2007 發表於 6-10-2013 18:06

如果你只差一個數字, 那麼可以再試試運氣...
但你差的可不只一個哦, 幾個數字看似小意思, 但也可能要花上百個解碼器才抽到!
所以差多過一個數字, 我就不建議你抽了, 早些收手止損吧...

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
倉井影 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

回復  wkk2007
w98f496d 發表於 6-10-2013 18:57

有閒錢抽抽還可以, 就當買回六合彩...
但按現在的CSO發展來說, 我不建議做龐大投資了...
更不應該沒錢都要賺錢抽! 否則必會泥足深陷的!

評分

倉井影 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

今日再買左100個A解,抽到第47個果陣有弓個號碼.好感動有弓可以收手唔洗抽隼雷住

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

倉井影 + 40 "弓"喜!

查看全部評分

回復 支持 反對

買了200個 差個96號5中把弓
中得過金m14
還有500$大家話買5買好?

評分

倉井影 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

圖片
解碼 大約三百
全部買哂B解 因為要抽關刀(4金)根本無關刀
感想: (完全派不上用場)

唯一有用的隼雷就是朋友幫我中  
賓果108中弓

評分

參與人數 1樂點 +80 收起 理由
倉井影 + 80

查看全部評分

回復 支持 反對

200抽. 中 龍炮,繽紛,AWP 30天,50000 X2  賓果 中左弓箭 黃金 闇影 離子槍,冰槍,留炮,女角X2
回復 支持 反對

200抽. 中 龍炮,繽紛,AWP 30天,50000 X2  賓果 中左弓箭 黃金 闇影 離子槍,冰槍,留炮,女角X2

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
倉井影 -4 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對