打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] [12/9更新加倍]抽鋸.+龍炮及其他金勳 心得交流及打氣安慰區

關閉 [複製鏈接]
回復 50# benny0488

唉,如果吾係買錯色無得退,我都吾洗咁慘= =放比個d鋪位價錢又吾高,我都係想要翻個本
回復 支持 反對

上次賓果完左就開始草免費解碼 點知咁快又出賓果 先草得40個
之後拎左黎抽中1金1銀 1金釘槍 1銀黃金戰盾
把槍又唔勁.寧願中其他好過

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
倉井影 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

回復  gary0723
買夠6000蚊送個把槍玩C玩團死真系好用吾洗開鏡都咁準,好恐怖
chanko898 發表於 28-9-2013 09:06

這點疾風獵鷹也能做到哦...
回復 支持 反對

上次賓果完左就開始草免費解碼 點知咁快又出賓果 先草得40個
之後拎左黎抽中1金1銀 1金釘槍 1銀黃金戰盾
...
kelvin891 發表於 28-9-2013 16:28

初頭唔知你講邊把係釘槍..
我岩岩中左見到把槍簡介有個釘字即刻sad左
釘槍真係..唔知我真係唔識用定佢真係把騙錢玩具槍..
但佢介紹到把槍打C屈晒機咁
回復 支持 反對

回復 40# 人渣二世

但而家周街都見到隼雷人-.-
回復 支持 反對

回復 47# chanko898

小弟300抽過程

1~120抽乖乖有耐性地跟抽..可惜個系統唔係咁乖比個幾個垃圾銀勳
121~200開始連抽+跟抽..跟抽一樣繼續悲劇..好記得連續中左5次CV47 3日
201~230心情滿懷希望開始被灰灰地支配..耐性變冇咩人性..玩野開歌跟beat禁制開c-box
230~249 熄歌大包圍燒錢式9抽..望都冇望住下面跟抽..完全放棄左C-BOX..望住賓果把弓打飛機(差一字中)..
250 突然之間中左鋸+弓..跟抽排人跟我後中其他野...我真係跳左落張床到傻笑左十秒-.-

拿拿聲hea燒埋last 50個解碼收工..阿媽我今次冇燒錯錢比黑橙啦!

結論今次中鋸既心得:200%屎忽運...

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
倉井影 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

抽左成百個,無金、銀,==
咁會俾多点呵

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
倉井影 -5 騙樂點, 下次再犯, 會扣多些

查看全部評分

回復 支持 反對

抽左200個差2個字中優能1個字中弓/_\唉 嘔血嘔死

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
倉井影 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

其實今次d槍我覺得唔算好吸引...把弓要打屍/殘達/不滅先勁...好窄洗...
回復 支持 反對

抽左75個....一金三銀.....個金仲要係龍紋....0賓果....真係喊出黎...

評分

參與人數 1樂點 +75 收起 理由
倉井影 + 75

查看全部評分

回復 支持 反對