打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] [12/9更新加倍]抽鋸.+龍炮及其他金勳 心得交流及打氣安慰區

關閉 [複製鏈接]
回復  倉井影

憑乜嘢話我昆点?! 我成堆鎗,抽吾金、銀有幾奇呀! ...
roompklee 發表於 30-9-2013 20:50

我之前都比某某人咁話過. 尼個某某人做野係咁..按自己標準賞罰, 5得公正.
回復 支持 反對

回復 81# zenith710

絶對應同
回復 支持 反對

回復  zenith710

絶對應同
roompklee 發表於 30-9-2013 23:16

何等公平

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

回復 76# roompklee

放心, 無啦, 我係公事公辦。
上次你洗樂點, 我都專登PM你叫你編輯。我有紀錄。我係扣既, 一早扣左。

你今次抽槍, 有無圖?
因為你向來都係屈開樂點, 所以我有理由懷疑你有無抽槍

一, 抽100個, 亂按都可以中銀
二, 不如你俾我睇下你今次抽槍既圖先啦。

無圖的話, 扣你分, 好合理。
俾証據我睇, 我咪撤銷評分囉。
你編輯過, 講其他野, 我都可以撤銷評分。
回復 支持 反對

回復 83# zenith710

我係帖度都講過...
在我呢個POST, 我就是公平。
impression marking...係咁架...無計

唯有你地而家傾多幾句計, balance 返啦
回復 支持 反對

上次你洗樂點, 我都專登PM你叫你編輯。我有紀錄。我係扣既, 一早扣左。
倉井影 發表於 1-10-2013 12:41 AM

公事公辦.....
回復 支持 反對

[OFF TOPIC]其實如果覺得自己比版主針對...點解冇諗過自己做過咩事比人針對?

CSO版咁多人,咁點解佢又要針對其中一個人呢,好明顯就係某啲人有前科啦,戴返頭盔先(好似係)
回復 支持 反對

[off topic] 其實呢,我都好認同你既講法既.
但另邊廂,我就覺得無論點,如果版主係冇證據指證會員有錯,咁身為版主既佢做事點都應該要不偏不倚,樹立個好榜樣既
(個人意見而已,不喜勿插 )
回復 支持 反對

回復 88# zenith710

你既如果同咁應該,毫無connection。你執執佢先。
我反而覺得,根本無証據証明版主無証據指證會員錯

如果你係為上次無俾樂點你而嬲嬲既,
我就講多次啦。
我呢度俾樂點係用impression marking。我話事。
我係根據會員平時既言行、該帖講既野做決定。
咁好公正丫。

每一個評分準則,都係有利有弊。
我呢個,係方便大家。方便我。
基本上,只要平時言行ok,態度誠懇,唔好俾人感覺係呃點,基本上無問題..
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
回復 支持 反對