打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] [12/9更新加倍]抽鋸.+龍炮及其他金勳 心得交流及打氣安慰區

關閉 [複製鏈接]

買咗100個,第1個中咗準雷

BINGO個幾個數字係之前褔袋D解碼

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
倉井影 + 20

查看全部評分

回復 支持 反對

甘岩7仔出op公仔 用左600蚊買點拎印花
仲諗住點用好 就今晚抽下先

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
倉井影 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

上次用剩的點買左5粒A解
中左把彈弓 其餘中垃圾
諗緊買唔買點好

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
倉井影 + 15

查看全部評分

回復 支持 反對

第105個中弓   第175中金UTS15   之後收手等下次新槍

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +60 收起 理由
倉井影 + 60

查看全部評分

回復 支持 反對

再戰50中2金
1金 闇藍之月 唔識用...
2金 青龍偃月刀 ....
賓果
光束劍...
意家都仲差1個字中幽能
...............................

好想............

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
倉井影 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

見今次bingo幾正
買左100粒B解玩下
點左只中左一個銀 重要係限時trg
bingo到 差一個字中幽能 差4個字中弓
都知重買唔買好

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
倉井影 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

我龍炮電鋸幽能都一早中左...係差隼雷....
但抽左100個都抽唔到...我發覺今次抽A-BOX比之前無咁好抽...
可能我已經好多金槍.....銀槍好多自己都有...中中埋都係D AK3日...
....100抽先一個永9人物....賓果就中左弓....光束劍差兩隻字..
但我抽來抽去都想抽到隼雷....咁我諗有排我先會再抽C-BOX~

評分

倉井影 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

300抽淨中一金..第250抽亂抽先中..
上次又係咁賓果全清C-BOX跟抽全軍覆滿..
但鋸&弓一齊中以死而無憾..滿已足Orz..
賓果本身有幽能..黃金UTS差一個字
抽開有條路聽多入多100~150只求補完把UTS再求其中多一金兩銀就收手Orz..
(最期望中龍砲or戰慄加農砲..把新弓已大幅消除對隼雷既慾望)
仲有個把價值HKD$1500既5彈連狙意外地都幾好用..

p.s 我覺得cso 某d金槍..跟抽永遠悲劇..要亂抽先中..
      次次見左下角中隼雷個d人都係冇跟人抽or冇人跟抽地無啦啦抽中..

評分

倉井影 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

抽多左10個,第8個中左麻生亞子,,,,抽完10個正式告別C-BOX毒海,樓上果句我十分認同
「新弓消除左想要準雷既欲望」(暫時)

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
倉井影 + 20

查看全部評分

回復 支持 反對

300抽淨中一金..第250抽亂抽先中..
上次又係咁賓果全清C-BOX跟抽全軍覆滿..
但鋸&弓一齊中以死而無憾..滿 ...
gary0723 發表於 27-9-2013 02:42

我由新年...到上次幽能...次次都係跟抽...咩都中曬....係無中過隼雷...上面有人第一個已經中左...
回復 支持 反對