樓主: commander2620
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[活動] Online Game 遊戲自創角色自貼 (五大網遊版區聯合舉辦)

關閉 [複製鏈接]

天龍八部 - 慕容山莊 乂赤月流星乂
尼隻game其實我玩得唔耐 只係玩左都唔夠幾個禮拜 但就係有好多感觸 最開心緊係同一大班朋友玩同一個遊戲
咁岩我地又考完DSE 可以專心咁打下機 仲有呀~我地仲結拜左呀 天龍八部我都係第一次玩
我曾經試過玩其他game 但好快就會厭 我都唔知咩原因 直到有人同我講天龍其實幾好玩
又多人玩 我就試下啦 點知我都比佢D畫面吸引住 最緊要係D時裝都好靚 只要洗少少錢 可以將個主角變到好靚
打機都係想比人知道自己有幾勁 有
幾型 岩唔岩先?!;P

乂赤月流星乂尼個名對我黎講都有一個好深刻既印像 起初我D朋友一齊玩話要個名係4個字 於是我就改左尼個名 ...

乂赤月流星乂尼個名對我黎講都有一個好深刻既印像 起初我D朋友一齊玩話要個名係4個字 於是我就改左尼個名   ...

玩得耐啦 夜啦 個個都off晒 咁就梗係要去休息下 訓下教 準備聽日又再on過啦xd ... ... ... ... ...

玩得耐啦 夜啦 個個都off晒 咁就梗係要去休息下 訓下教 準備聽日又再on過啦xd ... ... ... ... ...

尼隻獅子係玩明教先有架 雖然一開始天龍會送熊同埋翅膀做坐騎 但都有時間限制 雖然60lv可以換白獅 但始終貴 ...

尼隻獅子係玩明教先有架 雖然一開始天龍會送熊同埋翅膀做坐騎 但都有時間限制 雖然60lv可以換白獅 但始終貴 ...

尼隻老虎隻可以話係得來不易 同個fd升原先隻老虎升到30 之後去生仔 我個FD只係生到2級變異 我呢?就生左佢出 ...

尼隻老虎隻可以話係得來不易 同個fd升原先隻老虎升到30 之後去生仔 我個FD只係生到2級變異 我呢?就生左佢出 ...

比怪打到就死可以點?緊係隱形先啦 咁D怪咪會睇我唔到 睇我唔到 趁佢地走晒 我都快D閃水先xd ... ... ... .. ...

比怪打到就死可以點?緊係隱形先啦 咁D怪咪會睇我唔到 睇我唔到 趁佢地走晒 我都快D閃水先xd ... ... ... .. ...

評分

參與人數 1樂點 +80 收起 理由
commander2620 + 80 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

Online game:天龍八部2
伺服器:王語嫣
角色:冰狂/冰邪

圖中2隻人都我嘅ac,
雖然你地可能會覺得我又玩又玩好奇怪-0-
不過我鐘意啊xD
ac之所以用呢2個名,
只係因為之前玩論壇個名又係有冰字,
叫慣叫熟唔想改
宜家我嘅稱呼已經進化繁衍到非常多
冰、冰冰、小冰、小冰冰、冰妖、冰仔、冰佬、大佬冰、傻仔冰、肥仔冰、令仔冰、冰冰大人,下略1千字....((明明我係女- -
多得我個班親愛嘅幫友- -"

我只係王ser入面一個小小嘅玩家...
如果我冇開到第一個幫邪雪§弒神,
如果我冇識到一班同生共死嘅fd,
我諗我好快就會放棄左天龍.

↓以下係班友仔傻左咁做任嘅結果↓

可能對你地黎講呢D野好平常,
不過天龍作為我第一個玩嘅onilne game,
佢地每個人、每件事都對我意義非凡.
↓以下出賣一下佢地先,邪雪岩岩升5城個陣影↓

好似好少人?其實呢到係一部份黎咋xD

唔經唔覺玩左天龍1年半,
開過幫、比人清過幫、解過幫、放棄過、玩番、又再開幫,
宜家新幫都就快4城,
隻號唔勁得去邊,
仇人就唔少
嬲過、恨過、失望過、心淡過,
我做得最錯一件事就係解幫.
然後,
我好似太長氣啦- -
po埋幾張生活照先~

邊個唔識下一句?....... :lol

〝像天空不會永遠都是藍色的,有陰天你才會抬頭〞
某冰:不是耶還蠻藍的.....

好令!
彩虹咩色...? 答:七彩顏色~

謝謝各位看我廢話-v-
得閒多D轉視覺望下個天,
可能有意外驚喜哦!((鞠躬((飄走

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

我cso的名字叫:SkyCuRerl小熊
其實原本叫SK小熊的,用了改名卷後,現在的名稱是強化版吧!(嘿
初初打算擁有自己的一個AC
因為我想很少女孩子會玩shooting game
但不想改一個太男性化的名字,加上自己喜歡小熊維尼;
所以我就改了這個名字
Skycurer可以解作天空的治癒者(其實沒什麼關係的..哈

一登入了屬於自己的AC的時候很緊張
驚覺CSO基本角都是男的..尤其是TR的人物
真的很有特色,真是百花齊放:lol
本來想買一個女角的,相信很多人都認為最可愛的是安娜吧
我則最喜歡世足版安娜(真的很萌;又白又滑a0a
這是我第一個用gash買回來的人物(很貴t.t

在殭屍模式裡,我最最最喜歡是達叔;D
曾被人說我是痴戀達叔..(因為說過想要1比1達叔攬枕..
而且被某強大屍團的人因為我用達叔這角色把我強踢了-_-..
其實很多人都覺得他很醜
可是他卻很溫柔很有安全感
雖然他沒有莎拉可愛,他卻胖得很有趣
看了一位韓國人銀刃高手叫leon,他以達叔為題
拍了2條達叔的小電影叫:mini hevy story
看了真的很感動..居然有人會用達叔作主角..雖然我看不懂韓文

有一次在cso玩殭屍模式,我用了達叔後;
因為他肥大的身型,...套用在我的名字上後
很多人都順口叫我肥熊了-_-...可惡.
也有人叫我做熊;可能有英雄出現的關係吧
相反就係狗熊(雄; -_-omg
這圖很好笑-_-...
我想這是我對cso又愛又恨的原因吧
除了外掛問題之外,其實cso在創作角色也花心思:p

附上達叔躺在地上哂太陽的性感照(這是箱吧.)

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

巨商系小學果陣朋友送佐個ac比我之後開始玩!!
不過升佐上中學之後因為ac被爆+讀書關係而無再玩!!
系半年前多d!!因為朋友經常系我耳邊講巨商既野,令我再次重玩巨商!!
巨商真系為我帶來不少樂趣!!而且仲認識到1班朋友!!
可惜既係依家外掛太多!令到太多玩家放棄!
依家見到巨商1日比1日少人真系好心醱!!

評分

commander2620 + 80 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

hi我玩左巨商都6-7年見証佢又盛移哀
巨商特別之處有大量外掛昆狗仲可睇到好多人性黑暗面
外掛又會刷200兵200裝,想變強又要用大量點數買點數品
實在太多非筆墨可形容事件可以發生
冇番咁上下膽量錢都唔可以生存到
須然我又要返工少左玩,巨商玩家又少左
我都見証佢致最後一刻的

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

玩左巨商都有7,8 年
中間有走,之後又番黎,睇住佢由好,漸漸變差.,
不過好彩入左個好好好的團,係入面識左好好的人,估唔到係GAME 都識到志同道合
一齊升LV,一齊解任..日子好開心,就算有D 掛係係阻住我地..但我地有我地玩...話之佢..
總之去到巨商最後一日,因為我地都愛過巨商...永遠十卜佢

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

乂風之龍王

E個名係我好耐之前改既-- 好細過果陣改既

玩左巨都5~年上(吾記得啦--)

由佢好變到懷 不斷的半退 E+不知道自己又為又玩番

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

Counter Strike Online

玩家v1w1

這個名字是自己在CS1.6創作的名字,今天仍然繼續用這個名字

靈感是Got one Victory with one best match(應該是GV1W1BM,不過覺得好奇怪,所以縮短了)

差不多玩了這個遊戲3年了

對這個遊戲,又愛又恨

愛的是在這個遊戲學習了不少東西,如品德等

恨的是代理商的態度十分惡劣

有人說:CSO根本是一個小學雞遊戲

我想說:現在的CSO改善了不少,外掛基本上減少了60-70%(個人估計)

只是玩家的品德需要有待改善,但是不要忘記其他遊戲都有這種情況

AVA也有黑房(以遊戲的BUG建立一個不平衡的房間,等級高的玩家可以從而在欺負新手),

大家批評CSO時,也應該指出有效的證據來批評

還有玩遊戲講究技術和品德,另外遊戲只是用來娛樂

無謂經常為所謂的神槍,狗槍,LOGO,camp狗而爭吵

還是專心玩你的遊戲吧

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

sd高達online  
id: 萊爾特
這名字是取自瑪奇,因為果陣瑪奇仲係好有平衡所以好努力玩
本來冇打算玩sd的,不過因朋友邀請且自己是高達迷所以開始玩
之後因為有好多機所以愛上左,但因為小朋友太多且代理商不好都有想過唔玩/轉ser
所以可說是又愛又恨,但最終還是支持港服,始終有種親切感
以上~

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

SD高達ONLINE
ID:蕾恩
2年前的5月剛剛考完AL,就開始玩SDGO
改蕾恩這個名字的原因是因為本人很喜歡玩英雄傳說的"軌跡"系列,其中最喜歡的角色就是遊戲中的蕾恩小妹妹,所以就用了這名字
當時都沒有想過居然隻GAME出了一年都未有人用這個名字,用到這個名字都很開心,之後就開始玩,最初不太懂玩,打對戰經常都被人罵
之後終於合了第一部S機自由高達,當時的心情真的很高興
不過隨著近年越來壞多小學雞、無品人,當年玩SDGO的熱情已經少了很多,希望G1早日做點事情推動多點舊玩家回流

評分

查看全部評分

回復 支持 反對