樓主: commander2620
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[活動] Online Game 遊戲自創角色自貼 (五大網遊版區聯合舉辦)

關閉 [複製鏈接]

只有1G。。。。。。。
雪露!!>w<   都智天!!>w<
雖然在外國玩時,會LAG下LAG下, 但都忍耐住
因為實在太過了!!!

啊!!!>w<

啊!!!>w<

了!!! >w<

瑪莉~瑪莉~!!~ >0<

雪露+智天=無敵!!!

評分

參與人數 1樂點 +80 收起 理由
commander2620 + 80 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

應該係第一隻 亦係最後一隻會玩三年咁耐既game

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

其實我係男GE But我戈時右想挽女角 so用左女角  其實好多人都知我係男~
p.s. 樓主好有錢.

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

SiU神
換言之係小神
當初改呢個名係希望個帳號有小小成就
通常神呢個字比大家既感覺係 勁 威 有成就

所以SiU神(小神) 意思係 有小小成就
如今個帳號總算達到我想要既小成就
實現左個名既真正意義

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

ID: Anson21
SD係我第一個玩既Online Game
當時我仲讀緊6年級
因為當時自己又唔識打中文
所以就用左自己英文名+自己當時既學號
上年先有新電腦用
以前都只係去朋友屋企打
SD真係好好玩 ><

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

巨商:父子斌
商2平凡玩家一名,曾為不死軍團員,世紀帝國小書記,暗黑火炎小19,與世無爭
咩係霸氣???當然係同時擁有2神相先叫霸氣啦

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

我係個game入面叫TmFlFishBaBeZ
我玩左cso好似都有3年
2年前有玩既而又識我既都應該知我以前叫多舊魚柳
依家專玩一般 得閒打下got5咁

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

玩了CSO這遊戲不久就好幾年了 (由CSO一公測到現在F.4
其實這是我第二個帳號  第一個帳號已經忘記了密碼

由一開波玩一般變成而家玩屍
我已經忘記了一般那這技巧了

第一個帳號那名字也不多提了
這帳號曾經用過"更改暱稱卷"
但也不知改甚麼名字好 所以卍被遺棄的鮮花卍 這名字是即興的
沒有想甚麼"霸氣的" "帥氣的"
就是平平無其的最實際

我也曾經想轉轉名字
但是也沒有甚麼好提議
所以這帳名字已經跟了我1年多了

希望這名字就跟住我吧!

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

SD高達Online
ID:ngng6
第一隻玩的online game
一玩玩足3年
不知不覺玩到上校 比較鐘意玩刀

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

玩左三年SD,到而家都係少校囝一個.好快會升中校..."
點解玩左三年都係校?好簡單,因為中途轉過GAME.
好多人問,我個名係運命之炎厄,定係命運之炎厄.你冇睇錯,係運命之炎厄.
因為當年公測,我地果排好hit Monster Hunter.運命之炎厄,既意思姐係呢個GAME入面一條龍既名(紅黑龍)
運命之炎厄.
命運中總會發生的災難.
我差唔多所有愛機都係黑紅色,因為我覺得呢種紅色油左上部機,令我玩果時會精神,同埋會有壓場感.附上愛機NT-D一照

評分

查看全部評分

回復 支持 反對