樓主: commander2620
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[活動] Online Game 遊戲自創角色自貼 (五大網遊版區聯合舉辦)

關閉 [複製鏈接]
SD高達ID:快樂玩遊戲都係為左快樂姐~~所以快樂2字都用了一段時間
奈何慢慢覺得自己不配這名字~
原因:家陣啪緊抗抑鬱藥~~

評分

參與人數 1樂點 +80 收起 理由
commander2620 + 80 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

大家好!我叫牙人化!
叫呢個因為當初唔識打中文字,所以沒有什麼特別,但都好LIKE

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

SD吉姆係我細佬改 我細佬唔知點解特別鐘意吉姆@@
所以就改左呢個名

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

SD名:殺手龍王,當初改呢個名,真系諗左好耐....最後諗返起自己細個中意睇爆龍戰隊...入邊有個好型既機器人...叫做殺手龍王,所以我就咁叫了

殺手龍王!
可能sd我係玩得最長既一隻ONLINE game,亦都係我最後玩既一隻GAME....

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

天龍八部係有個同學Fd介紹我玩既xd由於我好鍾意王菲唱既「執迷不悔」.
所以在天龍都沿用執迷不悔做game名

點解入丐幫@@?
見喬峰咁有氣勢咪選左丐幫lo
個派唔勁但話佢廢又唔廢得哂,,
都係1半半啦,天龍每個門派都有佢玩法.
玩玩下再發現第7本書既3招技都好型咪;P
棒打狗頭,天下無狗,橫掃乾坤 ,..
每1招既實用性同視覺效果都非常好

就因為戈3招技,令我繼續堅持玩丐幫
亦在天龍當中有好多既趣事發生令人回味

自拍照XD

白駱駝之恥辱

火谷奇趣事件

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

機甲鬥神傳 e+好似叫武神3國
記得之前玩呢隻game好過癮
不過隻game有大量昆9加上gm5做野就無玩lu
希望gm搞翻好隻game比我玩翻啦xd

張相係我bug左自己入自己間房邊成2個我- -

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

先圖

呢張就喺最能代表到我既角色圖

職業名稱:流浪者
代表到我喺因為 同我既生活一模一樣
而且眼罩亦代表了摸索不到前程
後面喺一隻有眼有思想既劍生命體
亦代表了背後一直有人與我相伴

但可惜 我並唔太識喺遊戲入面用呢隻角色

呢2個就喺我昔日戰友 但可惜一個已轉GAME 一個掛住溝女

呢位就喺又敬又畏既恆神喇

圖片得4張咁多 因為有限制 同埋有1/3都喺無聊圖黎...
同埋我呢2年既頡圖實在太多 1773...應該無咩人多過我吧...
亦可能代表到我對隻GAME既忠誠(?)

文字來了

1.接觸
呢隻GAME一出既時候仲喺叫GRAND CHASE(港版) 三小俠(台)
我開始玩既時候就小六 到呢家應該有5,6年
而且隻GAME喺我第一隻玩既OLG
第一接觸隻game既時候就喺 我見住我呀堂哥玩喇 然後我見佢玩得好好玩 於是佢就叫我玩喇
我之後番到屋企既時候又去橙既官網DOWN喇 DOWN幾個鐘都唔完(以前橙官網DOWN野勁慢 應該得1xx~20x kb/s到)
我第二次見到我呀堂哥既時候同佢講隻GAME DOWN得勁慢 佢就同我講買碟喇
之後去到OK就見到個產品包 第一眼當場傻眼 98蚊!!
98蚊=個時我一個禮拜既零用
之後堂哥就同我講:你岩岩咪入咗八達通既 用八達通幫我買 我俾番80現金同俾隻碟你(佢唔喺咁講 但內容差唔多既)
因為佢知道我鍾意CASH多過八達通入面既金額-,-
咁我個陣當然應承喇 之後番去裝完就開始咗我既遊戲旅程了... ...
(隻碟原來仲喺度...)

(貼番題先)

呢5年咁耐既戰友簡直數不盡 我同每一個戰友之間都有一種打不斷既友誼
可惜只限一齊玩既時候 當少接觸既時候 呢種友誼就會慢慢消失 然後大家都忘記對方...

隻GAME帶俾我既野 要數真喺數唔曬..友誼...朋友..快樂...那些年..就連樂古都因為GC而上
不過自從遊戲廠決定今停辦今年既世界賽既時候..我就認定隻GAME開始衰退了...
今朝有酒今朝醉. 我都唔知自己黎緊既日子可以玩隻GAME仲可以玩幾耐
不過. 呢隻GAME一日還在 我一日都唔會放棄
因為呢隻GAME喺我成長一部分 生命入面好重要既里程琕

題外.
直至前2個月到
我發現我對隻GAME開始放棄
原因:http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4334310

不過今日我有位朋友將佢日久既心機 用勁多錢買番黎既買裝(所用金錢應該多我幾倍) 一日將佢清曬
呢種勇氣我自問沒有...
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4357222&extra=page%3D1

等我仲以為自己已經好曬錢落隻GAME度(買完唔等洗既點裝)
原來都喺冰山一角 (...唔止..起碼我啲裝仲喺度 而友人啲裝就無曬...)

評分

commander2620 + 80 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

君子曰
說了再見但我的心不變
復仇的心永遠在運行著
回復 支持 反對

君子曰
說了再見但我的心不變
復仇的心永遠在運行著
doggoddoggod 發表於 4-6-2012 17:18

張圖睇唔清楚需要換圖
回復 支持 反對